43 ₴/упаковка
Показати оптові ціниМінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн
Опис і корисні властивості: містить до 25% білка, який за своєю харчової цінності перевершує багато сорти м'яса. До того ж, білок квасолі засвоюється на 70-80 %. У квасолі міститься калій, кальцій, сірка, магній, фосфор, залізо, вітаміни В1, В2, В3, В6, С, Е, К і РР, а так само незамінні амінокислоти.
Міститься в квасолі сірка, благотворно впливає на кишков інфекції, ревматизм, шкірні захворювання, хвороби бронхів.
А залізо сприяє утворенню еритроцитів, припливу кисню до клітин, підвищує опірність організму до інфекцій.
Споживання квасолі рекомендується для профілактики атеросклерозу, нирково-кам'яної хвороби, гіпертонії, пієлонефриту, порушення ритму серцевої діяльності. Квасоля підвищує імунітет до кишкових інфекцій і навіть до грипу.
Входить до складу квасолі цинк, нормалізує вуглеводний обмін в організмі. Мідь активізує вироблення (синтез) адреналіну і гемоглобіну.
Дієтологи рекомендують вживати квасоля не менше 1-2 рази в тиждень і відносять її до дієтичним і лікувальним продуктів.
Міститься в квасолеві бобах, аргінін, бере участь у синтезі сечовини та інших процесах азотистого обміну, чинить інсуліноподібну дію на обмін речовин, що суттєво знижує рівень цукру в крові і благотворно впливає на цукровий діабет.
Завдяки антибактеріальну властивість, квасолеві страви заспокоюють нервову систему, перешкоджає утворенню зубного каменю.
Квасоля так само корисно вживати при туберкульозі.
Квасоля посилює секрецію шлункового соку, а завдяки антимікробним властивостям, знімає запальні процеси в печінці.
Квасоля володіє прекрасним косметичним властивістю омолодження та усунення зморшок - відварені плоди квасолі, протерті через сито, змішують з рослинним маслом і соком лимона. Можна чергувати додаючи сік обліпихи або мед. Шкіра стає гладкою та еластичною, зникають дрібні зморшки. Результат не змусить себе довго чекати.
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Вид бобових | Квасоля |
Упаковка | Пакет |
Вага | 0.2 кг |