582 ₴/кг
482 ₴/кг
Показати оптові ціниЦукати полуниці
Полуниця це один з кращих ласощів літа, але, на жаль всіх любителів цієї яскраво-червоної ягоди, її період дуже недовгий. Тому полуницю перетворюють на в'ялену, щоб зберегти її смакові та поживні якості. В'яленою полуницею можна поласувати і взимку.
До складу полуниці входить безліч корисних елементів, таких як глюкоза, сахароза, фруктоза, клітковина, пектин, дубильні речовини та фенольні сполуки. Полуниця містить низку вітамінів А, С та групу В та такі мінеральні речовини як залізо, мідь, кобальт, марганець, молібден та фтор. Полуниця активно використовується для лікування простудних захворювань завдяки її протимікробному ефекту.
Зміцнення імунітету та підтримка захисних сил організму одна з основних особливостей полуниці. Вживання полуниці вкрай позитивно позначається на стані кишечника та шлунка. Полуниця корисна при хворобі печінки та нирок, недокрів'ї та анемії. Вона практично не підвищує рівень цукру, тому її можна вживати діабетикам. У її змісті достатньо йоду, щоб повністю компенсувати нестачу цього елемента в організмі людини.
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Китай |
Тип продукції | Цукати |
Культура | Полуниця |
Вага | 1000 г |