506 ₴/кг
406 ₴/кг
Показати оптові ціниУпаковка *зіп* 1кг.
Вишня В'ялена у Сіропі. Ідеально для Кулінарії.
Вишня в'ялена завдяки своєму особливому смаку та аромату, здатна надати
незабутні відтінки багатьом стравам. Сушена і в'ялена вишня добре поєднується з
куркою, телятиною та бараниною. Добре поєднання вишні з пловом.
В'ялена вишня має неперевершений смак і аромат, тому вона є
відмінним інгредієнтом всіляких соусів, напоїв, випічки та десертів, а також
багатьох інших ласощів.
Сушена вишня дуже затребувана в кондитерській
промисловості, вона використовується для приготування найсмачніших тортів, тістечок,
желе, пастили, мармеладу, випічки.
Самі по собі сушені вишні – це корисне та
ароматні ласощі. А якщо сушену м'якоть пропустити через м'ясорубку, то вийде
ароматна вишнева пудра, яку можна використовувати для прикрашання солодких страв.
Ягоди сушеної вишні дуже корисно додавати у каші, чаї.
Ягоди вишні давно широко використовуються в народній медицині. Так вишня має
цілющими властивостями і використовується при лікуванні недокрів'я, хвороб легень, нирок,
при артрозі, запорів.
Пектинові речовини у складі в'яленої та сушеної вишні сприяють виведенню азотистих шлаків з організму. Сама м'якоть вишні містить бактерицидні речовини.
Особливу цінність сушеної та в'яленої вишні надає вміст у них речовин, які
нормалізують процес згортання крові. Тому багато лікарів рекомендують
вживати вишню для профілактики серцевих захворювань, а також для
профілактики виникнення тромбів
Дуже важливо і те, що в сушених вишнях містяться пектинові речовини, завдяки
яким усі шкідливі речовини у кишечнику людини виводяться з організму.
Основні атрибути | |
---|---|
Культура | Вишня |
Тип продукції | Сушені |
Країна виробник | Таїланд |
Вага | 1000 г |