500 ₴/кг
Показати оптові ціниУпаковка *зіп* 1кг.
У чому користь в'яленого Інжиру ?
Інжир - плід фігового дерева, інакше званий смоківницею або винної ягодою. Свіжі плоди інжиру мають грушовидну форму, сушений інжир – плоский, світло-коричневого кольору, має специфічний аромат і солодкий смак. У сушеному інжирі безліч дрібних кісточок, фрукт має досить щільною шкіркою і середньої м'якості м'якоттю бордово-коричневого кольору.
Сушать стиглі непошкоджені плоди інжиру на сонці, при домашньому сушінні плоди попередньо умочують в густий цукровий сироп, щоб уникнути попадання мікроорганізмів.
Інжир багатий на вітаміни В1, В3, З, РР, а так само на мікроелементи - натрій, кальцій, цинк, мідь, залізо, які потрібні організму щодня.
Корисний людям, які часто хворіють, адже він підвищує імунітет, при ГРВІ та бронхіти допомагає краще перенести хвороби і відновлюватися завдяки жарознижувальну і противовосталительным дій.
Містить клітковину, тому що покращує травлення і усуває відчуття голоду. Можна брати з собою в якості перекусу.
Покращує загальне самопочуття. Після вживання великих доз алкоголю втамовує спрагу, нудоту та інші не приємні відчуття.
Фолієва кислота, яка міститься в інжирі особливо корисна для жінок під час вагітності, допомагає при гормональних порушеннях.
Високий вміст калію робить цей продукт корисним при хворобах серця, судин, мігрені, хронічних захворюваннях.
Має антиоксидантні здібності, м'яко очищає організм.
Де застосовується інжир в'ялений?
Інжир в основному використовується в промисловості та кулінарії в сушеному вигляді. Він смачно доповнює сир. йогурти, горіхи, фініки, курагу, родзинки, тому підходить як окремий перекус, або як компонент страв і напоїв.
З нього виготовляють ароматні джеми, пастилу, повидло, варять компоти.
Використовують як інгредієнт до пирогів, тортів, цукерок.
У медицині використовується інжир для приготування відварів, настоянок, лікувальних сумішей, адже він корисний при бронхітах, проблеми з кишечником, гастритах.
Як вживати інжир в'ялений?
Калорійність сушеного інжиру майже в 4 рази вище свіжого, тому варто це враховувати при вживанні.
Інжир краще вживати в першій половині дня, не більше 150 грамів.
У ньому міститься цукор, тому людям з діабетом краще обмежити його вживання.
Якщо протипоказань немає - інжир можна додавати в раціон як корисну і смачну добавку.
Зберігати продукт потрібно в холодильнику.
Склад: інжир
Країна походження: Туреччина
Харчова цінність: на 100г
Білків - 3 г
Жирів - 0.8 г
Вуглеводів - 57.2 г
Калорійність - 254 Ккал
Умови зберігання: пересипати в герметичний контейнер. Зберігати в холодильнику.
Рекомендований термін придатності: 12 міс.
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Туреччина |
Тип продукції | Сушені |
Культура | Інжир |
Виробник | Медика |