609 ₴/кг
509 ₴/кг
Показати оптові ціниФундук сирий великий 1кг
Яка користь від фундука?
• Фундук — один з найпопулярніших горіхів у Європі, Азії та Північній Америці. Завдяки своїм корисним властивостям фундук можна вживати щоденно і дітям і дорослим
• Горіх багатий на поліненасичені жирні кислоти, харчові волокна, які забезпечують правильне травлення. У ньому міститься цілий комплекс вітамінів і мінералів: В1, В2, В3, В5, В6, В9, Е, А, а також кальцій, магній, залізо, фосфор, мідь цинк, селен, йод.
• У ньому міститься 18 важливих амінокислот. Тому вегетаріанці можуть включати цей продукт у свій раціон.
• Фолієва кислота допомагає підтримувати шкіру, волосся та нігті в гарному стані.
• Регулярне вживання фундука допоможе при проблемах з нервовою системою
• Фундук зміцнює імунітет і лікує анемію.
Як вживати фундук?
Фундук можна вживати щодня. Добова норма 50 гр.
Протипоказань майже немає, окрім хвороб печінки, алергії та цукрового діабету.
Де застосовується?
Фундук часто додають до десертів і випічки. Це торти, морозиво, шоколад, солодкі батончики.
Запікають з фруктами: яблуками, грушами, бананами. Цей горіх доповнить будь-які солодощі і зробить їх неймовірно смачними.
Ароматний фундук додають до соусів. Це невід'ємна складова відомого соусу "Песто"
Горіхи можна брати з собою як окремий перекус.
Солоні горіхи підійдуть до будь-яких напоїв.
Состав: фундук
Країна походження: Грузія
Їжа — 100г
Білков - 16.1
Жирів - 66.9
Вуглеводів - 9.9
Калорії - 704 ккал
Умови зберігання: пересипати в герметичний контейнер. Залишати в сухому прохолодному місці.
Рекомендований термін придатності 12 міс.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Грузія |
Тип | Фундук |
Фасовка | Пакет |
Вага | 1 г |