530 ₴/кг
Показати оптові ціниМигдаль сирий Карамель, 1кг
Акція: знижка 50% на всі горіхи в упаковці 200г
У чому користь мигдалевого горіха?
Мигдаль один з найбільш корисних горіхів
Мигдаль містить безліч вітамінів і мікроелементів, таких як вітаміни групи В, вітамін Е, кальцій, залізо, магній, фосфор, цинк і калій
Горіхи покращують імунітет, покращують діяльність мозку.
Мигдаль корисний для серця і судин, так як він містить багато ненасичених жирів, амінокислот і мінералів
Лише жменька мигдалю містить 1/8 частину денної норми білка, що особливо важливо для вегетаріанців.
Мигдаль корисний людям з цукровим діабетом, так як він захищає організм від надмірного надходження глюкози в кров.
Покращує здоров'я шлунково-кишкового тракту, сприяє виробленню корисних бактерій, які покращують травлення
Де застосовується мигдаль?
Мигдаль широко використовується як начинка, або прикраса для солодкої випічки, хліба, десертів
З горіхів мигдалю готують смачну пасту, яку можна додавати у випічку та інші страви
Горіхи додають у салати, овочеві страви, каші, в соуси і т. д. ....
Велику цінність має мигдальне масло, яке можна додавати в овочеві салати або просто вживати 1ст ложку в день
З горіхів виготовляють молоко, яке вважається дуже корисним для дорослих і дітей
Горішки мигдалю можна просто їсти сирими або злегка підсмажувати.
Як вживати мигдаль сирим?
Денна норма мигдалю:
30г для дорослих, 4-5 горішків для дітей від 3-х років, 10-15 горішків від 12 років.
Краще замочувати мигдаль в теплій воді на 8-12 годин, в результаті після замочування горіхи засвоюються набагато краще, а поживні речовини та вітаміни проникають в кров два рази швидше.
Країна походження: США
Харчова цінність: на 100г
Білків -18.6 р
Жирів -57.7 р,
Вуглеводів - 16.2 г
Калорійність- 645 ккал
Умови зберігання: Пересипати в герметичний контейнер. Зберігати в сухому прохолодному місці.
Рекомендований термін придатності: 6 міс.
Основні | |
---|---|
Вага | 1 г |
Країна виробник | США |
Тип | Мигдаль |
Фасовка | Пакет |