47 ₴/упаковка
42 ₴/упаковка
Показати оптові ціниМінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн
Сушëний часник застосовується замість свіжого під час смаження і варе м'яса та птиці, приготуванні супів, холодців і холодців, домашніх ковбасок, грибних і овочевих солінь. М'ясо натирається сухощами перед приготуванням, а в супи часник додається за 3-5 хвилин до готовності.
У світовій кулінарії:
Часник незамінний у українській,лій, турецькій, мексиканській, італійській, угорській, румунської, іспанській національних кухнях.
Лікарські властивості:
Часник — антибіотик широкого спектра дії. Він вбиває дуже велику кількість найрізноманітніших бактерій. Підвищує апетит, посилює секрецію шлунка, печінки, кишківника, сечогінний, протиглістовий, протимікробний, спазмолітичний, антиатерогенний, протибольовий, антикоагулянт (перешкоджує агрегації тромбоцитів, фібринолітик), антиоксидант.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Китай |
Тип спецій | Часник |
Упаковка | Дой-пак |
Вага | 100 г |
Склад | часник сушений |