188 ₴/упаковка
Показати оптові ціниМінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн
Інжир натуральний сушений Pak brand 200г Туреччина
Акція: знижка на всі сухофрукти в упаковці 200г
У чому користь сушеного Інжиру ?
плід фігового дерева, інакше званий смоківницею або винної ягодою. Свіжі плоди інжиру мають грушовидну форму, сушений інжир – плоский, світло-коричневого кольору, має специфічний аромат і солодкий смак. У сушеному інжирі безліч дрібних кісточок, фрукт має досить щільною шкіркою і середньої м'якості м'якоттю бордово-коричневого кольору.
Сушать стиглі непошкоджені плоди інжиру на сонці, при домашньому сушінні плоди попередньо умочують в густий цукровий сироп, щоб уникнути попадання мікроорганізмів.
Сушений інжир містить багато цукру і калорій, так як цукор стає концентрованим при сушінні фруктів.
Інжир також містить невелику кількість самих різних поживних речовин, але особливо багатий міддю і вітаміном B6.
Мідь - життєво важливий мінерал, який бере участь у кількох процесах організму, включаючи метаболізм і вироблення енергії, а також в утворенні клітин крові, сполучних тканин і нейромедіаторів.
Вітамін B6 - ключовий вітамін, необхідний для того, щоб допомогти вашому організму розщеплювати дієтичний білок і створювати нові білки. Він також грає важливу роль у здоров'ї мозку
Інжир має безліч потенційних переваг, у тому числі сприяє здоров'ю травної системи і серця, а також потенційно допомагає контролювати рівень цукру в крові
Інжир здавна використовувався в якості домашнього засобу або альтернативного лікування проблем з травленням, таких як запор.
Вони містять клітковину, яка може сприяти здоров'ю травної системи, пом'якшуючи і збільшуючи обсяг стільця, зменшуючи запори і виступаючи в якості пребіотика або джерела їжі для корисних бактерій, які населяють ваш кишечник.
У дослідженнях на тваринах екстракт або паста плодів інжиру допомогли прискорити рух їжі по травному тракту, зменшивши запор і поліпшивши симптоми розладів травлення, таких як виразковий коліт.
Інжир може поліпшити кров'яний тиск і рівень холестерину в крові, що може допомогти поліпшити здоров'я судин і знизити ризик серцевих захворювань.
Інжир в основному використовується в промисловості та кулінарії в сушеному вигляді. Він смачно доповнює сир. йогурти, горіхи, фініки, курагу, родзинки, тому підходить як окремий перекус, або як компонент страв і напоїв.
З нього виготовляють ароматні джеми, пастилу, повидло, варять компоти.
Використовують як інгредієнт до пирогів, тортів, цукерок.
У медицині використовується інжир для приготування відварів, настоянок, лікувальних сумішей, адже він корисний при бронхітах, проблеми з кишечником, гастритах.
Калорійність сушеного інжиру майже в 4 рази вище свіжого, тому варто це враховувати при вживанні.
Інжир краще вживати в першій половині дня, не більше 150 грамів.
У ньому міститься цукор, тому людям з діабетом краще обмежити його вживання.
Якщо протипоказань немає - інжир можна додавати в раціон як корисну і смачну добавку.
Склад: інжир
Країна походження: Туреччина
Харчова цінність: на 100г
Білків - 3 г
Жирів - 0.8 г
Вуглеводів - 57.2 г
Калорійність - 254 Ккал
Умови зберігання: пересипати в герметичний контейнер. Зберігати в холодильнику.
Рекомендований термін придатності: 12 міс.
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Туреччина |
Тип продукції | Сушені |
Культура | Інжир |
Вага | 200 г |
Основні | |
Тип | Фасовані |
Тип призначення | |
Тип призначення | Інжир сушений Pak brand 200г, Натуральний сухофрукт Туреччина |