258 ₴/упаковка
158 ₴/упаковка
Показати оптові ціниМінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн
Фундук Бланшований звужений 200 г
У чому користь фундука?
• Фундук — один із найпопулярніших горіхів, який сьогодні використовують у Європі, Азії та Північній Америці. Завдяки своїм корисним властивостям фундук є в щоденному раціоні та дорослих і дітей.
• Горіх багатий на поліненасичені жирні кислоти, харчові волокна, які забезпечують правильне травлення. У ньому міститься цілий комплекс вітамінів і мінералів: В1, В2, В3, В4, В5, В6, В9, Е, А, а також кальцій, магній, залізо, фосфор, мідь цинк, селен, йод.
• Склад фундука схожий за складом на білок яйця. У ньому міститься 18 життєво важливих амінокислот. Тому вегетаріанці можуть додати цей продукт до раціону харчування.
• Фолієва кислота в складі горіха допомагає підтримувати шкіру, волосся й нігті в здоровому стані.
• Регулярне вживання фундука допоможе у разі проблем із нервовою системою.
• Фундук зміцнює імунітет і застосовується в лікуванні анемії.
Як вживати?
Фундук можна вживати щодня. Добова норма 50 г.
Протипоказань майже немає, крім як захворювання печінки, алергія та цукровий діабет.
Де застосовується?
Фундук часто додають до десертів і випічки: тістечка, торти, морозиво, шоколад, солодкі батончики.
Запікають із фруктами: яблуками, грушами, бананами. Цей горіх доповнить будь-яку солодку їжу та зробить її неймовірно смачною.
Ароматний фундук додають до соусів. Це невіддільний компонент відомого соусу «Пісто»
Можна брати із собою як окремий перекус.
Підійде до напоїв як закуска з додаванням солі та спецій.
Склад: фундук
Країна походження: Туреччина
Харчова цінність: на 100г
Білків - 16.1 г
Жирів — 66.9 г
Вуглеводів - 9.9 г
Калорійність — 704 ккал
Умови зберігання: Пересипати в герметичний контейнер. Зберігати в сухому прохолодному місці.
Рекомендований термін придатності 12 міс.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Туреччина |
Тип | Фундук |
Фасовка | Пакет |
Вага | 0.2 г |